Om os​

Tømrermester Ulrik Heyman ApS

Tømrermester Ulrik Heyman
- habil tømrer med speciale i klassisk byggeri

Hvad end opgaven lyder på, er det for mig alfa og omega at komme godt fra start. Først tager vi en indledende snak om, hvad det er, du ønsker. Herefter kommer jeg med forslag til, hvordan det på mest fordelagtig vis kan gøres til virkelighed. Jeg trækker ikke noget ned over hovedet på folk og prøver altid at skabe noget, der stemmer overens med den idé, du har i hovedet. 


Tænker i helheder

Ulrik Heyman er navnet, og jeg er uddannet tømrer med 30 års erfaring. Jeg kan udføre alle opgaver inden for faget, hvad enten du skal have lagt nye gulve eller du vil have sat nye ruder i. Især ved større projekter er jeg god til at tænke i helheder og skabe mig et overblik. Ved kyndig vejledning kan jeg hjælpe med at se, hvordan du får mest valuta for pengene.

Jeg kører i Odense og omegn. Du kan altid ringe, hvis du ønsker at få en snak om dit projekt.​

Specialist i gamle huse

Min stærkeste kompetence er reing af ældre huse. Jeg nærer stor kærlighed for klassisk byggeri, og jeg kan hjælpe dig med at gøre projektet håndgribeligt. Målet er til hver en tid at bevare så meget som muligt af det oprindelige og samtidig skabe gode, langtidsholdbare løsninger.

tømrermester Ulrik heyman aPs 

Bliv ringet op

Har du brug for et tilbud? 

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op for en GRATIS aftale.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt