Ekspert i klassisk byggeri

Jeg er specialist i at arbejde med ældre huse og klassisk byggeri.

Over 30 års erfaring

Med over 30 års erfaring som tømrer er du sikret høj kvalitet.

Opgaver i alle størrelser

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Vejledning og gratis tilbud

Kontakt mig for at få kyndig vejledning og få dit gratis tilbud.

Tømrermester Ulrik Heyman ApS

Tømrermester Ulrik Heyman – habil tømrer med speciale i klassisk byggeri.

Hvad end opgaven lyder på, er det for mig alfa og omega at komme godt fra start. Først tager vi en indledende snak om, hvad det er, du ønsker. Herefter kommer jeg med forslag til, hvordan det på mest fordelagtig vis kan gøres til virkelighed. Jeg trækker ikke noget ned over hovedet på folk og prøver altid at skabe noget, der stemmer overens med den idé, du har i hovedet.

★★★★★

Ulrik og hans gode folk har igennem hele opgaven med nyt tegltag leveret fantastisk, grundigt håndværk, så vores næsten 100 år gamle hus trygt kan gå et vådt efterår i møde. Processen på tre måneder har været præget af super kommunikation, fairness, tillid og stor venlighed. Vi har følt os helt trygge med Ulrik, Jakob og Alex på taget og er slet ikke i tvivl om, at vi til enhver tid vil gå til dem, hvis vi igen får brug for tømrerarbejde. Alle aftaler er blevet overholdt, og det har været så rart, at vi altid har fået kyndig vejledning og hjælp til at få den for os bedste løsning. Ulrik Heyman og co. får vores bedste anbefalinger!
Helene
via Google

Tænker i helheder

Ulrik Heyman er navnet, og jeg er uddannet tømrer med 30 års erfaring. Jeg kan udføre alle opgaver inden for faget, hvad enten du skal have lagt nye gulve eller du vil have sat nye ruder i.

Især ved større projekter er jeg god til at tænke i helheder og skabe mig et overblik. Ved kyndig vejledning kan jeg hjælpe med at se, hvordan du får mest valuta for pengene.

Specialist i gamle huse

Min stærkeste kompetence er renovering af ældre huse. Jeg nærer stor kærlighed for klassisk byggeri, og jeg kan hjælpe dig med at gøre projektet håndgribeligt. Målet er til hver en tid at bevare så meget som muligt af det oprindelige og samtidig skabe gode, langtidsholdbare løsninger.

Jeg kører i Sjællands Odde og omegn. Du kan altid ringe på telefonnummer 22 30 10 60, hvis du ønsker at få en snak om dit projekt.​

– Ulrik Heyman

Indhent et tilbud