Renovering af hus, lejlighed eller ejendom

Ekspert i klassisk byggeri

Jeg er specialist i at arbejde med ældre huse og klassisk byggeri.

Over 30 års erfaring

Med over 30 års erfaring som tømrer er du sikret høj kvalitet.

Opgaver i alle størrelser

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Vejledning og gratis tilbud

Kontakt mig for at få kyndig vejledning og få dit gratis tilbud.

Renovering af hus

Er det blevet tid til renovering af hus eller lejlighed? Hos Tømrermester Ulrik Heyman giver vi nyt liv til gamle bygninger og slidte boliger. Vi tilbyder ombygning og totalrenovering af hus, lejlighed eller ejendom, og det kan være for både private, erhverv og det offentlige i Kongens Lyngby og omegn.

★★★★★

Ulrik og hans gode folk har igennem hele opgaven med nyt tegltag leveret fantastisk, grundigt håndværk, så vores næsten 100 år gamle hus trygt kan gå et vådt efterår i møde. Processen på tre måneder har været præget af super kommunikation, fairness, tillid og stor venlighed. Vi har følt os helt trygge med Ulrik, Jakob og Alex på taget og er slet ikke i tvivl om, at vi til enhver tid vil gå til dem, hvis vi igen får brug for tømrerarbejde. Alle aftaler er blevet overholdt, og det har været så rart, at vi altid har fået kyndig vejledning og hjælp til at få den for os bedste løsning. Ulrik Heyman og co. får vores bedste anbefalinger!
Helene
via Google

Vi lytter til dine ønsker til en nyrenoveret bolig

Vi tilbyder renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme. Vi renoverer også ejer-, andels- og lejelejligheder. Der er måske en vedligeholdelseskonto, som kan betale for renoveringen, hvis du bor i en boligforening.

Vi udfører gerne de mest komplicerede og omfattende renoveringer, og vores speciale er renovering og ombygning af ældre huse og andet klassisk byggeri. Enhver husrenovering vil ske i et tæt samarbejde med dig, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter dine ønsker. Vi lytter altid til vores kunders ønsker.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger af et væld af faktorer, som rækker lige fra omfanget af byggematerialer til kvaliteten af disse. Dertil kommer behovet for andre håndværkere.

Vi varetager gerne renoveringen i en totalentreprise, så du kun får én regning, og så du ikke selv skal koordinere de forskellige håndværkere.

Kontakt os for at få et tilbud på husrenovering

Vi kommer gerne ud til en snak og en uforpligtende besigtigelse af din ejendom eller din bolig. Vi kommer også gerne med råd og vejledning, mens vi gennemgår dine ønsker og dit budget. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe på telefon 22 30 10 60 for at aftale et møde eller for at få mere information. Du kan også skrive til e-mail ulrik.heyman@hotmail.com.

Indhent et tilbud