Totalentreprise udføres efter alle kunstens regler

Skal du have udført en hoved- eller totalentreprise? Hos Tømrermester Ulrik Heyman har vi stor erfaring med store og små entrepriser, som bliver udført efter alle kunstens regler. 

Vi bygger og renoverer gerne for private, erhverv og det offentlige i Sjællands Odde og omegn.

Alt fra nyt badeværelse til nybyggeri i en totalentreprise

Vi tilbyder en topprofessionel totalløsning på dit bygge- og anlægsprojekt, hvor arbejdet udføres i højeste kvalitet, så du får et smukt og solidt slutprodukt. Vi varetager gerne opgaven som en totalentreprise eller en hovedentreprise.

Vi klarer både det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførelse af hus og det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor alle de afsluttende detaljer kommer på plads. Vi klarer også gerne en renovering af dit badeværelse, dit tag eller dine vinduer med videre.

Vi har mange års erfaring med totalentrepriser og har en lang række spændende projekter på bag os. Samtidig har vi store kompetencer med at skabe overblik og tænke i helheder. Dermed kan du forvente smukke, solide og æstetiske resultater, som holder i mange år.

​Kontakt os i dag for at få et tilbud på en entreprise

Vi kommer meget gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker. Vi kommer gerne med forslag til løsninger, og herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe på telefon 22 30 10 60 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail ulrik.heyman@hotmail.com.

Indhent dit

Gratis tilbud​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og jeg vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ekspert i klassisk byggeri

Jeg er specialist i at arbejde med ældre huse og klassisk byggeri.

Over 30 års erfaring

Med over 30 års erfaring som tømrer er du sikret høj kvalitet.

Opgaver i alle størrelser

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Vejledning og gratis tilbud

Kontakt mig for at få kyndig vejledning og få dit gratis tilbud.

Skriv til mig

Hvis du har spørgsmål til mit arbejde, eller hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at sende mig en e-mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tømrermester Ulrik Heyman ApS

Telmanyisvej 4

Yderby Lyng

4583 Sjællands Odde

CVR: 38166794 

Kontakt

☎ Tel: 22 30 10 60

✉ E-mail: ulrik.heyman@hotmail.com

Her arbejder jeg fra