Totalentreprise udføres efter alle kunstens regler

Skal du have udført en hoved- eller totalentreprise? Hos Tømrermester Ulrik Heyman har vi stor erfaring med store og små entrepriser, som bliver udført efter alle kunstens regler. 

Vi bygger og renoverer gerne for private, erhverv og det offentlige i Odense og omegn.

Alt fra nyt badeværelse til nybyggeri i en totalentreprise

Vi tilbyder en topprofessionel totalløsning på dit bygge- og anlægsprojekt, hvor arbejdet udføres i højeste kvalitet, så du får et smukt og solidt slutprodukt. Vi varetager gerne opgaven som en totalentreprise eller en hovedentreprise.

Vi klarer både det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførelse af hus og det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor alle de afsluttende detaljer kommer på plads. Vi klarer også gerne en renovering af dit badeværelse, dit tag eller dine vinduer med videre.

Vi har mange års erfaring med totalentrepriser og har en lang række spændende projekter på bag os. Samtidig har vi store kompetencer med at skabe overblik og tænke i helheder. Dermed kan du forvente smukke, solide og æstetiske resultater, som holder i mange år.

​Kontakt os i dag for at få et tilbud på en entreprise

Vi kommer meget gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker. Vi kommer gerne med forslag til løsninger, og herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe på telefon 22 30 10 60 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail ulrik.heyman@hotmail.com.

tømrermester Ulrik heyman aPs 

Bliv ringet op

Har du brug for et tilbud? 

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op for en GRATIS aftale.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt