Renovering af hus, lejlighed eller ejendom

Er det blevet tid til renovering af hus eller lejlighed? Hos Tømrermester Ulrik Heyman giver vi nyt liv til gamle bygninger og slidte boliger. Vi tilbyder ombygning og totalrenovering af hus, lejlighed eller ejendom, og det kan være for både private, erhverv og det offentlige i Odense og omegn.

Vi lytter til dine ønsker til en nyrenoveret bolig

Vi tilbyder renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme. Vi renoverer også ejer-, andels- og lejelejligheder. Der er måske en vedligeholdelseskonto, som kan betale for renoveringen, hvis du bor i en boligforening.

Vi udfører gerne de mest komplicerede og omfattende renoveringer, og vores speciale er renovering og ombygning af ældre huse og andet klassisk byggeri. Enhver husrenovering vil ske i et tæt samarbejde med dig, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter dine ønsker. Vi lytter altid til vores kunders ønsker.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger af et væld af faktorer, som rækker lige fra omfanget af byggematerialer til kvaliteten af disse. Dertil kommer behovet for andre håndværkere.

Vi varetager gerne renoveringen i en totalentreprise, så du kun får én regning, og så du ikke selv skal koordinere de forskellige håndværkere.

Kontakt os for at få et tilbud på husrenovering

Vi kommer gerne ud til en snak og en uforpligtende besigtigelse af din ejendom eller din bolig. Vi kommer også gerne med råd og vejledning, mens vi gennemgår dine ønsker og dit budget. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Du kan ringe på telefon 22 30 10 60 for at aftale et møde eller for at få mere information. Du kan også skrive til e-mail ulrik.heyman@hotmail.com.

​​

tømrermester Ulrik heyman aPs 

Bliv ringet op

Har du brug for et tilbud? 

Udfyld denne formular, så ringer vi dig op for en GRATIS aftale.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt